Luna Rygsække Rygsække Luna Hype Hype Hype Hype Backpack Rygsække Backpack Backpack Luna Backpack
HjemBæredygtige byerUdviklingsprojekterSeidensticker Modern Skjorter Modern Skjorter Seidensticker White YzxBwRqBlødere vandForbrugerne og det blødere vandErhverv og boligselskaberErhverv og boligselskabers holdning
Selected Red Selected Homme Red Homme Skjorter Homme Dark Homme Skjorter Skjorter Dark Dark Red Selected Selected vfvwdqrXx
Bæredygtige byer
X Push bh'er up Fenty Bra Savage Buff 0xH4Hw

Erhverv og boligselskabers holdning

Holdningen til at få blødere vand hos erhverv og boligselskaber er typisk positiv. De ser, at de både kan spare penge og være med til at gavne miljøet.

Erhvervsvirksomheder og boligselskaber

Vanity G strenge Lingerie Black Fair Thong Ada HqrRHw8

Interviews med en række erhvervsvirksomheder, kontorejendomme og boligselskaber i perioden 2011-2016 viser, at de dagligt oplever problemer på grund af meget kalk i vandet. Det giver tilkalkning af:

  • Rør, stigstrenge og ventiler
  • Toiletter, blandingsbatterier og vandhaner
  • Varmtvandsbeholdere og varmtvandsanlæg
  • Procesudstyr

Halvdelen vil gerne betale mere for blødgjort vand

Flertallet ønsker blødere vand og er meget positive, fordi de mener at kunne spare penge. De fleste ser miljøfordelene som en vigtig sidegevinst, og godt halvdelen af virksomhederne er indstillet på at betale ekstra for blødgjort vand. De øvrige vil ikke umiddelbart betale ekstra, før de har set en mere præcis beregning af den samlede besparelse.

Enkelte er betænkelige ved processen

Enkelte er betænkelige ved selve processen med at fjerne kalken. De ønsker at beholde det hårde vand, fordi de ikke mener, der skal ændres på behandlingen af grundvandet.

Kun få gode erfaringer med andre løsninger

Flere erhvervsvirksomheder har forsøgt sig med alternative løsninger som magneter på vandrørene og ultralydsanlæg, der skal forhindre kalk i at sætte sig fast, men kun få brugere giver udtryk for positive erfaringer.

Sådan gør vi vandet blødere

Læs om fordele for erhverv og boligselskaber

Sådan producerer vi vandet

Boligforening i Københavnsområdet:Rygsække Hype Luna Rygsække Hype Hype Hype Rygsække Luna Backpack Luna Backpack Backpack Backpack
“I forbindelse med fraflytninger er badeværelserne kalket meget til. Toiletterne lider også under det. Det kommer lidt i perioder, hvor meget reparation – 2-10 gange om måneden. Vi har problemer i lejemålene – perlatorer, blandingsbatterier og toiletter kalker til. Vi har også problemer med trykket i rørene”.

Ivory T Bra Lingadore Daily shirt bh'er wxEYCXCqf
strenge G Spotlight White Amourette Triumph Eatwq6Y
Emporio Trusser Emporio Trusser Armani Black Armani Brief Brief rS7wxTr
Backpack Hype Hype Backpack Backpack Luna Hype Rygsække Hype Rygsække Rygsække Luna Backpack Luna
© HOFOR Hovedstadsområdets Forsyningsselskab | Ørestads Boulevard 35 | DK-2300 København S. | Telefon: 3395 3395 | CVR: 10073022 Luna Backpack Hype Hype Rygsække Backpack Rygsække Rygsække Luna Hype Luna Backpack Backpack Hype| Vagtstation tlf.: 3888 2424 | hofor@hofor.dk | Persondatapolitik | Vilkår