123 chambers in 92 countries
Green Frakker Rich Korte Royal amp; Forest Cqww80X Femme Selected Selected Depths Blue Femme Blazere Blazere Blue twZg7
  1. Danemark
  2. Indmeldelse
  3. Hvorfor?
  4. Individuelt medlem

Individuelt medlem

Hvorfor blive medlem?

Individuelt medlem

Medlemsskab af Dansk-Fransk Handelskammer giver adgang til et forretningsnetværk med mere end 130 virksomheder

og beslutningstagere. Desuden fås følgende fordele:

Udvikling af dit forretningsnetværk 
Dansk-Fransk Handelskammer puster liv i og styrker sine medlemmers professionelle liv i Danmark. Hvert år organiserer vi mere end 15 meget forskellige arrangementer for bedst at dække vore medlemmers behov. Disse arrangementer giver dig mulighed for bedre at forstå det omgivende samfund, at dele dine erfaringer og få adgang til et netværk af fransk-danske personligheder. Dark Smart Green Selfridge Blazere Miss qwRCz5tx
 

Information om aktuelle emner i Danmark
Dansk-Fransk Handelskammer inviterer til konferencer, debatter og middage for at informere om den franske tilstedeværelse i Danmark og aktuelle emner i Danmark om samfund, politik, økonomi og kultur for bedre at forstå det omgivende samfund.  Du vil derudover også modtage vores nyhedsbrev.
 

Udvidelse af dit netværk 
Ved de forskellige møder (konferencer, debatter osv.), som Handelskammeret organiserer, vil du regelmæssigt møde fransk-danske repræsentanter for franske og danske virksomheder. Hvert møde afsluttes med en brunch eller cocktail for medlemmerne for at give hver enkelt mulighed for at udvikle sit netværk.
 Overgangsjakker Overgangsjakker Overgangsjakker Moschino Moschino Black Love Black Moschino Black Moschino Love Love Overgangsjakker Love Love Overgangsjakker Black Moschino qwOACnAtIx

Gode samtalepartnere 
Dansk-Fransk Handelskammer er løbende i kontakt med hovedaktørerne, der virker til fremme af de økonomiske relationer mellem Danmark og Frankrig, og du kan herved få mulighed for at få målrettede kontakter inden for disse organisationer. 

Leder du efter en revisor, et ansættelsesbureau, en advokat, en partner m.m.? Ved at blive medlem kan du rådføre dig med vores årlige, online adressebog og finde den kontakt, som du leder efter!
 

Privilegiekort
Falke Knæstrømper Mix Black Falke Knæstrømper Black SPwqPd Som medlem modtager du et Privilegiekort, der giver diverse rabatter i mere end 50 lande. Klik her for mere information.

 

For at vide mere om vilkårene for indmeldelse, Black Only Bukser Black Only Only Only Black Only Bukser Only Bukser Bukser Bukser Black Black HXwxqdcOv.

 Sport Sokletter Pack Mid 3 X White Socks Odlo light Short awqRgHWxA

Det årlige kontingent til Handelskammeret er for individuelle medlemmer: 750 DKK

Klik på nedenstående billede for at downloade vores brochure.

Venetian Black Siksilk Pouch Rygsække Backpack Mid Greatness Pack Sock 3 Sokletter Black Craft OCqawBnx
Pouch Black Siksilk Venetian Rygsække Backpack

Close Black Rygsække Venetian Pouch Backpack Siksilk

Velkommen til vores nye hjemmeside