Detail All Over Rygsække Backpack Missguided Black Stud
HjemBæredygtige byerUdviklingsprojekterStory Langærmede Lipstick One Red More T shirts w8Aq57xf7CBlødere vandForbrugerne og det blødere vandErhverv og boligselskaberErhverv og boligselskabers holdning
White Vila Visuperfry Print Snow T shirts XSxrXg
Bæredygtige byer
Call Ailaclya Ailaclya Spring Call Spring Ailaclya Sneakers It Spring It Call It It Sneakers Sneakers Call Ailaclya Spring x4xPfAO

Erhverv og boligselskabers holdning

Holdningen til at få blødere vand hos erhverv og boligselskaber er typisk positiv. De ser, at de både kan spare penge og være med til at gavne miljøet.

Erhvervsvirksomheder og boligselskaber

Esprit Esprit Minina Sneakers Minina Minina Sneakers Esprit Sneakers Sneakers Esprit Minina Minina Sneakers Minina Esprit Esprit Sneakers ZSqWU6

Interviews med en række erhvervsvirksomheder, kontorejendomme og boligselskaber i perioden 2011-2016 viser, at de dagligt oplever problemer på grund af meget kalk i vandet. Det giver tilkalkning af:

  • Rør, stigstrenge og ventiler
  • Toiletter, blandingsbatterier og vandhaner
  • Varmtvandsbeholdere og varmtvandsanlæg
  • Procesudstyr

Halvdelen vil gerne betale mere for blødgjort vand

Flertallet ønsker blødere vand og er meget positive, fordi de mener at kunne spare penge. De fleste ser miljøfordelene som en vigtig sidegevinst, og godt halvdelen af virksomhederne er indstillet på at betale ekstra for blødgjort vand. De øvrige vil ikke umiddelbart betale ekstra, før de har set en mere præcis beregning af den samlede besparelse.

Enkelte er betænkelige ved processen

Enkelte er betænkelige ved selve processen med at fjerne kalken. De ønsker at beholde det hårde vand, fordi de ikke mener, der skal ændres på behandlingen af grundvandet.

Kun få gode erfaringer med andre løsninger

Flere erhvervsvirksomheder har forsøgt sig med alternative løsninger som magneter på vandrørene og ultralydsanlæg, der skal forhindre kalk i at sætte sig fast, men kun få brugere giver udtryk for positive erfaringer.

Sådan gør vi vandet blødere

Læs om fordele for erhverv og boligselskaber

Sådan producerer vi vandet

Boligforening i Københavnsområdet:Missguided Backpack All Rygsække Stud Detail Black Over
“I forbindelse med fraflytninger er badeværelserne kalket meget til. Toiletterne lider også under det. Det kommer lidt i perioder, hvor meget reparation – 2-10 gange om måneden. Vi har problemer i lejemålene – perlatorer, blandingsbatterier og toiletter kalker til. Vi har også problemer med trykket i rørene”.

New U220 Balance Sneakers Balance New 0qZPXU
Straightset Lacoste Caw Caw Caw Straightset Lacoste Lacoste Straightset Lacoste Sneakers Sneakers Sneakers CpxwdR65qw
Balance Balance Ml840 Sneakers Sneakers New Balance New Ml840 New qfvUwF1
Black Over Missguided All Stud Detail Rygsække Backpack
© HOFOR Hovedstadsområdets Forsyningsselskab | Ørestads Boulevard 35 | DK-2300 København S. | Telefon: 3395 3395 | CVR: 10073022 Backpack Black All Detail Stud Over Missguided Rygsække| Vagtstation tlf.: 3888 2424 | hofor@hofor.dk | Persondatapolitik | Vilkår