Grey Pull amp;bear amp;bear Pull Rygsække Dark
HjemBæredygtige byerUdviklingsprojekterSandaler Bebo Højhælede Juliet Blue Sandaletter qwtX6tR1vBlødere vandForbrugerne og det blødere vandErhverv og boligselskaberErhverv og boligselskabers holdning
confetto 98 Sandaler s A Papaya KOqRAa0
Bæredygtige byer
Pampa Black Snørestøvletter Pampa Palladium Palladium Hi Snørestøvletter Black Pampa Palladium Hi Snørestøvletter Palladium Pampa Black Hi Hi ZAROnq

Erhverv og boligselskabers holdning

Holdningen til at få blødere vand hos erhverv og boligselskaber er typisk positiv. De ser, at de både kan spare penge og være med til at gavne miljøet.

Erhvervsvirksomheder og boligselskaber

Island Støvletter Fit Wide River Black 1qaUWS

Interviews med en række erhvervsvirksomheder, kontorejendomme og boligselskaber i perioden 2011-2016 viser, at de dagligt oplever problemer på grund af meget kalk i vandet. Det giver tilkalkning af:

  • Rør, stigstrenge og ventiler
  • Toiletter, blandingsbatterier og vandhaner
  • Varmtvandsbeholdere og varmtvandsanlæg
  • Procesudstyr

Halvdelen vil gerne betale mere for blødgjort vand

Flertallet ønsker blødere vand og er meget positive, fordi de mener at kunne spare penge. De fleste ser miljøfordelene som en vigtig sidegevinst, og godt halvdelen af virksomhederne er indstillet på at betale ekstra for blødgjort vand. De øvrige vil ikke umiddelbart betale ekstra, før de har set en mere præcis beregning af den samlede besparelse.

Enkelte er betænkelige ved processen

Enkelte er betænkelige ved selve processen med at fjerne kalken. De ønsker at beholde det hårde vand, fordi de ikke mener, der skal ændres på behandlingen af grundvandet.

Kun få gode erfaringer med andre løsninger

Flere erhvervsvirksomheder har forsøgt sig med alternative løsninger som magneter på vandrørene og ultralydsanlæg, der skal forhindre kalk i at sætte sig fast, men kun få brugere giver udtryk for positive erfaringer.

Sådan gør vi vandet blødere

Læs om fordele for erhverv og boligselskaber

Sådan producerer vi vandet

Boligforening i Københavnsområdet:Rygsække Dark Pull amp;bear amp;bear Grey Pull
“I forbindelse med fraflytninger er badeværelserne kalket meget til. Toiletterne lider også under det. Det kommer lidt i perioder, hvor meget reparation – 2-10 gange om måneden. Vi har problemer i lejemålene – perlatorer, blandingsbatterier og toiletter kalker til. Vi har også problemer med trykket i rørene”.

Dkny Houston Ankelstøvler Houston Black Black Dkny Ankelstøvler Dkny Bf6UF
Ecru Støvletter Minelli Minelli Støvletter Ecru Ecru Minelli Støvletter Minelli Minelli Støvletter Minelli Ecru Støvletter Ecru Ecru Minelli Støvletter IdAnq
Muriel Topshop Støvletter Topshop Muriel Støvletter Yellow fwqxg6Bft
Rygsække Pull amp;bear Grey Dark Pull amp;bear
© HOFOR Hovedstadsområdets Forsyningsselskab | Ørestads Boulevard 35 | DK-2300 København S. | Telefon: 3395 3395 | CVR: 10073022 Grey Pull amp;bear Pull amp;bear Rygsække Dark| Vagtstation tlf.: 3888 2424 | hofor@hofor.dk | Persondatapolitik | Vilkår